Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till Trollsmällen 2019

24 APR 2019 19:43
  • Skapad: 24 APR 2019 19:43

TROLLSMÄLLEN 2019

Trollhättans Skarpskytteförening inbjuder till nationell tävling i korthåll bana.


Tävlingsledare: Sten Lennartson
Tid: Lördagen den 25 maj 2019
Plats: Skogssäters Skyttecenter Trollhättan

Klasser/Program KL 11, KL 13, KL 15 = 30 skott liggande med stöd
KL 1, KL 2, KL 3, KL 4, KL E, KLvet55, KLvet65, KLvet75 =

30 skott liggande (valfritt: u stöd, med stöd eller sittande)

Ungdomar o seniorer anmäler sig till sin prestationsklass. Kriterier enligt
regelboken
K 1, K 2, K 3, K 4, K E = 10 liggande + 10 stående + 10 knästående
Kvet = 20 ligg + 10 knä
Vid färre än 3 deltagare i en klass flyttas den/de till närmsta högre klass.

Skjuttider: Samtliga klasser 45 min

Skjuttiden inkluderar obegränsat antal provskott före första serien
Finaler: 1. 8 bästa K11-K15 10 skott liggande m. stöd
2. 8 bästa KL1-KLE 10 skott liggande
3. 8 bästa KLvet55 – Klvet75 10 skottliggande1-K55
4. 8 bästa K1 – KE 5 skott knä + 5 skott stå
5. 8 bästa Kvet 5 skott ligg + 5 skott knä

Lagtävling: A. K 11 - K 15

B. Alla övriga liggande klasser
C. K1 - Kvet
Obegränsat antal 2 mannalag får anm. (Vid färre lag än tre ställs lagtävling in)

Avgift: 120: - per skytt, 150:- per lag

Insätts på Bg 820-4547 Trollhättans Skarpskytteförening

Anmälan: SENAST 16 MAJ 2019 till:

This is a mailto link
Har ni önskemål ang. skjuttider? Anmäl er i god tid!
Upplysningar: Stefan Gustafsson 0739-400393

Priser: Utdelas till ca bästa 1/3 delen individuellt och i lag, i form av pokaler och

hederspriser. (i Kll får alla priser)
TSF`s medaljer i finalerna

Markering: MegaLink
Servering: Ordnas i klubblokalen.

 

Anmälningslista med klubbinformation samt namn, klass, lag och licensnr mailas till This is a mailto link

Anmälningsavgifterna sätts in på Bg 820-4547 i samband med anmälan.

Skribent: Jacob Civilis
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Trollhättans SSF - Skyttesport
Peter Andersson, .
46142 Trollhättan

Kontakt:
Tel: +46709206617
E-post: This is a mailto link

Se all info